Hvordan Installere Windows 10 Anniversary Update

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

Er du ikke fornøyd med startmenyen slik den er nå i Windows 10 har du en mulighet til å gjøre noe med det. Du kan bruke appen Classic Shell til å få tilbake klassisk startmeny i Windows. Denne appen er riktignok ikke oppdatert lenger, men den fungerer fortsatt – vi har nettopp testet den og den fungerer som en drøm. Det er forresten enkelt å angre på denne muligheten. Synes du ikke Classic Shell likevel er et kjekt program kan du på en enkelt måte avinstallere programmet , og du får da tilbake startmenyen slik den var før installasjon av qt5core.dll mangler Classic Shell. Mange nyere laptoper har en slik innebygget, og det gjelder også en del hovedkort for stasjonære PC-er.

  • Vi er ikke eksperter på å skrive, eller å forklare.
  • Planen for utrullingen av oppgraderingen er ennå ikke fullført, men for de fleste enhetene som allerede er i bruk i dag, forventer vi at dette skal være klart i begynnelsen av 2022.
  • Bare husk når du prøver å fikse Windows Update 0x80072ee2-0x80072efd feilkode, hold deg klar og hold deg borte fra slegger.
  • Windows Update vil gi en indikasjon på om og når PC-en er kvalifisert.

Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her. Finn ut hvordan du fjerner og deretter installerer iTunes og andre programvarekomponenter på nytt for Windows Vista eller nyere. Hvis installering eller reparasjon av iTunes mislykkes, kan det være nødvendig å fjerne komponenter som er igjen etter en tidligere installasjon av iTunes, og så installere på nytt. Høyreklikk på nevnte oppdateringer og velg Avinstaller. For de som kun vil utsette oppgraderingen, er kanskje ikke dette et problem.

Du kan riktignok fjerne denne reklamen, men dette er ikke alle brukere klar over. Du hadde en mulighet til å si nei til en del av slik reklame under oppdatering til Windows 10 Fall Creators Update, men det er slett ikke sikker alle har fått med seg dette. Du har en mulighet til å beskytte filer, mapper og minneområder mot uautoriserte endringer gjort av skadelige apper. Denne funksjonen er i utgangspunktet ikke aktivert. Du kan aktivere den ved å søke etter defender via søkevinduet i Windows. Klikk på Windows Defender Sikkerhetssenter og klikk på Virus- og trusselbeskyttelse, klikk videre på Beskyttelse mot løsepengevirus.

Hva Er Minimumskravene Til Maskinvare For Windows 11?

1 Før du starter installasjonen/oppgraderingen… Det først du må se etter, er om oppgraderingsfilene allerede er lastet ned på din datamaskin. For å gjøre det må vi se om mappen$Windows.~BTfinnes på harddisken.

Vi Har Oppdatert Til Windows 11: Så Lett Var Det

Etter ett år og en måned tikker det i dag inn en hyggelig beskjed. Juni 2020, i dag er konsollen sendt fra Komplett. En god grunn til å ta en ekstra skål i varmen. Uferdig, uimponerende og et skall av det Battlefield-serien vanligvis er god på.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir